Meld deg på kurs

Meld deg på kurs

Pris: Kr 1 800,-
Kurset koster Kr 1 800,- som betales ved ooppmøte på vår betalingsterminal.

Dersom du må avbestille dinn plass, må vi ha avbestilling senest 3 dager før kursstart.

Avbestilling må skje via e-post.

Kursdeltagere som ikke har avbestilt og ikke møter er ansvarlig for betaling av den bestilte kursplassen. I slike tilfeller bliraktura ettersendt per e-post. For at du ikke skal bli belastet må en legeattest fremlegges.


Ja, jeg er under 18 årNei, jeg er over 18 år

Personopplysningshåndtering

Jeg gir her kjøreskolen tillatelse til å sende meg informasjon på e-post, SMS og/eller ringe meg. Tillatelsen gjelder kun i forbindelse med kjøreopplæringen og gjelder også foresatte (gjelder bare hvis eleven er under 18 år). Huk av for alle valgene. Kjøreskolen oppbevarer personopplysninger ihht gjeldene regelverk.


Jeg gir tillatelse til å kontakte meg per e-postJeg gir tillatelse til å kontakte meg per SMSJeg gir tillatelse å ringe meg